Tartalomfejlesztés

Beethoven Emlékmúzeum

2020

A Beethoven-emlékév keretében megújult a harminc éves Beethoven Emlékmúzeum kiállítása Martonvásáron. Az interaktív bemutató Beethoven és a Brunszvik-család kapcsolatának történetét dolgozza fel sok-sok zenével.

Interaktív családfa ad bővebb információt a híres családtagokról, a kastély története, építéseinek rekonstruált fázisai nyolc különböző korszakon keresztül kerülnek bemutatásra 3D animáció segítségével.

Egy interaktív idővonal segítségével betekintést nyerhetünk a korabeli Európa, Magyarország, a Brunszvik család és Beethoven életének történéseibe egyidejűleg.

A virtuális valóság segítségével bejárhatjuk a kastély szobáit, ahol Beethovennel is találkozhatunk.

Érintőképernyős zenei játékokkal megfejthetők azok a zenei üzenetek, amelyeket a zeneszerző a család tagjainak küldött.

Hangharangok és zenetölcséreken keresztül hallgathatóak meg a kiállításhoz kapcsolódó legfontosabb zeneműveinek részletei.

Fellelhető Beethoven összes zeneműve érintőképernyős katalógusban, valamint a már Beethoven életében keringő legendákról is tájékozódhatunk.

A kiállítás végén pedig egy több, mint 11 méteres falra vetítéssel megtudhatjuk, hogy ki lehetett Beethoven Halhatatlan Kedvese.

Óvodamúzeum és Könyvtár - Martonvásár

2020

Érdekes képes olvasónapló komponáló, verstanító és meseolvasó, valamint kvíz játék alkalmazások érintőképernyőre és tabletekre a martonvásári városi könyvtárban. Az Óvodamúzeumban megtekinthető a magyarországi óvodák története mellett régi óvodás játékmódszerek lettek átültetve modern, digitális környezetbe. A virtuális valóság segítségével bejárhatjuk az 1960-as évek óvodáját. Egy kiterjesztett valóság tükör segítségével pedig felpróbálhatóak a régi korabeli óvodás öltözékek.

VINTER - honlap

2019

A fejlesztés eredménye egy virtuális, web-alapú online inkubációs szolgáltatási felület, amely különböző belépési és felhasználói jogosultságokkal rendelkező szereplők, célcsoportok számára érhető el.

A virtuális inkubációs felület hátteréül szolgáló egyedi szoftver az alábbi, műszaki tartalommal és funkciókkal, modulszerűen egymáshoz kapcsolható panelekkel rendelkezik:

  • Menedzsment funkciók
  • Fórum funkciók
  • Feladatszervező funkció
  • Költségvetésellenőrző funkció
  • Hálózat és partnerségépítő közösségi felület
  • Üzleti, stratégiai terv készítő funkció
  • Képzések, kurzusok, tréningekhez szükséges felület és háttér kialakítása, online tesztek elérhetősége
  • Fejlesztési terveket összeállító és kezelő funkció
  • Üzleti folyamat kontrollingja, monitoringja
  • Online ügyintézés

Pages